Vista+PopTray+Hotmail+FreePOPs = NO

Writing and using PopTray plug-ins

Moderators: KY Dave, jojobear99, Rdsok

Locked
User avatar
homaquebec
PopTray Family
Posts: 913
Joined: Tue May 27, 2003 6:47 pm
Location: Québec (Canada)

Vista+PopTray+Hotmail+FreePOPs = NO

Post by homaquebec » Sat Jan 19, 2008 4:07 am

Yesterday, I installed PopTray on the computer of a friend of mine. The machine runs with Vista as OS. For FreePOPs, I used the setting recommended by KY Dave. With the pop account, PopTray works perfectly but with the Hotmail account, when I test the account, I get an Error message.

Does somebody have this setting? Does it work fine? Did you have something special to do? Does somebody have something to recommend?

User avatar
KY Dave
Not the Developer
Posts: 1599
Joined: Thu Mar 14, 2002 7:29 pm
Location: Burkesville, KY. U.S.A.
Contact:

Post by KY Dave » Sat Jan 19, 2008 9:30 pm

Please download the latest version of FREEPOPS at the link below...

http://www.freepops.org/en/download.shtml

Then use the START/PROGRAMS/FREEPOPS/FreePOPS-UPDATER to update all the LUA files.

This should fix any problems you are having. Others are using FreePOPs with Vista without problems.
KY Dave

Family Blog
You can STOP SPAM using PopFile and PopTray.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests