Search found 5 matches

by Protoncek
Wed Aug 30, 2006 4:37 pm
Forum: General PopTray
Topic: Language files for 3.2
Replies: 19
Views: 17502

Hm...odd indeed...i thought you didn't get it, since there was no reply...

anyway, i sent it again to translation(at)poptray(dot)org
IF it misses again, just post reply here and i'll post a link to file on my web page.
by Protoncek
Tue Aug 29, 2006 5:36 pm
Forum: General PopTray
Topic: Language files for 3.2
Replies: 19
Views: 17502

I sent updated Slovene language to translations-at-poptray-dot-org about a week ago... i hope you got it, since there was no reply...and also my mail behaves something odd lately, so i'd appreciate confirmation...
by Protoncek
Tue Aug 22, 2006 6:25 pm
Forum: Bug Reports
Topic: 3.2Beta 5 - deleting individual mails doesn't work
Replies: 17
Views: 15949

I have a router in between, nothing else. No errors so far...
Do you mean "delete messages only on next check"? I tried that yesterday, but still same happens. On next check all messages dissapear.
by Protoncek
Mon Aug 21, 2006 6:14 pm
Forum: Bug Reports
Topic: 3.2Beta 5 - deleting individual mails doesn't work
Replies: 17
Views: 15949

I checked---i do have set this option---it must be set by deault. But i think i marked multiple messages (using ctrl) and then hit delete...i wonder if it will help any if i delete them one by one? I used to use Lydia email agent, which never did this. But, lately it started to act funny (suddenly c...
by Protoncek
Mon Aug 21, 2006 5:31 pm
Forum: Bug Reports
Topic: 3.2Beta 5 - deleting individual mails doesn't work
Replies: 17
Views: 15949

3.2Beta 5 - deleting individual mails doesn't work

I run this program for a few days, so far pretty good, but i noticed that when i receive several mails at a time (say, 10, 20), mark some of them for deletion, some not, program deletes those, marked for keeping, too. I already lost a few good mails this way. Is this a bug or wrong setting?