Search found 12 matches

by darkb
Tue Mar 06, 2012 8:33 pm
Forum: General PopTray
Topic: PoptrayU
Replies: 8
Views: 18358

PoptrayU

Hello,

Does anyone know PoptrayU project?
http://sourceforge.net/projects/poptrayu/

Could I trust in it or is a fake?

Thanks.
by darkb
Wed Sep 19, 2007 11:28 pm
Forum: General PopTray
Topic: Sorry to bother you KY Dave but I have an anti-spam question
Replies: 8
Views: 11056

I fixed the problem I had with poptry and spambayes.

The problem was that I have installed Nod32 and it filter all POP traffic so I had to adjust compatibility in Nod32 options and that was all. Now I can run poptray and spambayes (Outlook service and pop3proxy also).
by darkb
Tue Aug 07, 2007 9:50 pm
Forum: General PopTray
Topic: Sorry to bother you KY Dave but I have an anti-spam question
Replies: 8
Views: 11056

Another alternative to K9, that also works on you training the program, is SpamBayes . I've been using it successfully with PopTray for years now. I don't get PopTray to work with spambayes. I always get a timeout error in poptray. Animated star in systray freezes when poptray checks a spambayes co...
by darkb
Mon May 08, 2006 12:07 am
Forum: Bug Reports
Topic: Connect Error: Max line length exceeded
Replies: 11
Views: 13460

Renier wrote:I've increased the Maximum Line Length to 64k in PopTray 3.2 (beta 5). Let me know if it solves your problem.
I had an inbox backup (waiting for this moment :wink:) so I was able to reproduce that bug and I can say yes, this bug is fixed now :D :D
by darkb
Thu Mar 16, 2006 3:26 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Connect Error: Max line length exceeded
Replies: 11
Views: 13460

KY Dave, I'm sorry if posting the email was wrong. I thought it could be useful to find a solution.

I could read my inbox after deleting that email (that was the first in inbox folder) so I think it's a clue to resolve the bug.

Again, excuses if I did something wrong.
by darkb
Thu Mar 16, 2006 1:38 am
Forum: Bug Reports
Topic: Connect Error: Max line length exceeded
Replies: 11
Views: 13460

I also have this problem. My settings are the same you have said in this post but 3.2 beta 4 doesn't fix the problem :( The email that seems to be the reason is the following: [EDITED] AFAIK - There is no point posting the problem email to the forum. If you have an email that you can use to reproduc...
by darkb
Sat Mar 04, 2006 6:10 pm
Forum: General PopTray
Topic: Connect Error: LOGIN-DELAY
Replies: 9
Views: 8175

I'm in Spain like kasperito and I have the same problem that you expose here. The solution I found is the following and it works with or without "delete mail on next check": 1) I mark all emails I want to delete (I delete on next next check). 2) Next check poptray will get "Error: login delay". 3) I...
by darkb
Wed Nov 02, 2005 4:33 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Problem with tabs and multi-line tabs mode
Replies: 1
Views: 2783

Problem with tabs and multi-line tabs mode

Hi. Yesterday I tried multiline tab mode because I have many tabs for "single" mode and I think I found a visual bug. When you setup poptray to use multiline tabs and you go to Mail tab, everything is ok. However, when you make click on systray icon and poptray is opened, the problem often appears. ...
by darkb
Mon Dec 20, 2004 2:18 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Multi-line account tab bug in 3.1 rc2
Replies: 0
Views: 1924

Multi-line account tab bug in 3.1 rc2

Hi. I have 12 accounts so I decided try "Multi-line account tab" option. Everything goes well until I check email, then "preview", "del", "new", "reply",..."check" icons dissapear but they appear (one by one) again when mouse is over where it suppose they have to be. When I check email from "check" ...
by darkb
Mon Jul 28, 2003 12:09 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Animated star with POP3 SSL plugin
Replies: 0
Views: 1958

Animated star with POP3 SSL plugin

Hi!

This is not a "real" bug i think but i have a doubt.

I configure user interface with "animated star" and it works ok in pop3 accounts however, in pop3 ssl accounts, star is not animated.
Is this normal or not?

Thanks.
byez!
by darkb
Wed May 28, 2003 12:44 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Error displaying "Stop and disconnect"
Replies: 4
Views: 4339

Renier wrote:It seems the progress bar moved a little bit. Not sure why. Will fix.
Thanks Renier
by darkb
Tue May 27, 2003 5:01 pm
Forum: Bug Reports
Topic: Error displaying "Stop and disconnect"
Replies: 4
Views: 4339

Error displaying "Stop and disconnect"

Hi. I have noticed in the last beta (3.1) there is a "bug". When I check an account (it really occurs in all accounts), in the "main" window with account checked selected, below between "Checked..." and "X message" before this beta there appears a Stop symbol and a progress bar. In this beta it appe...