Minor: Accelerator keys not working in preview (v3.2 beta 5)

Found a serious/minor bug in PopTray? Tell me about it.

Moderators: KY Dave, jojobear99, Rdsok

Locked
cordschneider
First Timer
Posts: 3
Joined: Thu Aug 17, 2006 10:30 am

Minor: Accelerator keys not working in preview (v3.2 beta 5)

Post by cordschneider » Thu Aug 17, 2006 2:39 pm

When previewing a message, even though the Preview window has focus, the accelerator keys (Alt-S, Alt-P, Alt-R, Alt-D, Alt-O) don't appear to work.

Hardware: Dell Dimension DXP051 Pentium 3.0 GHz dual-processor, 1 GB RAM
OS: Windows XP (Media Center Edition) SP2

User avatar
KY Dave
Not the Developer
Posts: 1599
Joined: Thu Mar 14, 2002 7:29 pm
Location: Burkesville, KY. U.S.A.
Contact:

Post by KY Dave » Thu Aug 17, 2006 6:48 pm

Have you defined those keys in PopTray on the OPTIONS TAB, HOT KEYS, or are they supposed to work with another program or the OS??
KY Dave

Family Blog
You can STOP SPAM using PopFile and PopTray.

cordschneider
First Timer
Posts: 3
Joined: Thu Aug 17, 2006 10:30 am

Post by cordschneider » Thu Aug 17, 2006 7:04 pm

They're the standard accelerator keys that appear on the buttons (Save, Print, Reply, Delete and Open) in the Preview window. In other words, they're not hotkeys that I have defined.

My guess is that the application's main form is trapping the Alt-S, etc. instead of the Preview window.
Last edited by cordschneider on Thu Aug 17, 2006 7:05 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Renier
Site Admin
Posts: 1957
Joined: Mon Oct 15, 2001 12:54 pm
Location: Cape Town, South-Africa
Contact:

Post by Renier » Thu Aug 17, 2006 7:04 pm

Hmm, looks like a bug.

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 5 guests