Suspend sound

Found a serious/minor bug in PopTray? Tell me about it.

Moderators: KY Dave, jojobear99, Rdsok

Locked
User avatar
jskinner
Groupie
Posts: 55
Joined: Wed Mar 09, 2005 9:25 pm
Contact:

Suspend sound

Post by jskinner » Wed Oct 12, 2005 4:47 am

The 3.2 Beta 1 does not seem to be writing out the 'Suspend sound' info to the ini file
-James

User avatar
Renier
Site Admin
Posts: 1957
Joined: Mon Oct 15, 2001 12:54 pm
Location: Cape Town, South-Africa
Contact:

Post by Renier » Wed Oct 12, 2005 5:31 pm

I don't think I persist the "Suspend Sound" to the ini file. It is only a temporary setting.

User avatar
KY Dave
Not the Developer
Posts: 1599
Joined: Thu Mar 14, 2002 7:29 pm
Location: Burkesville, KY. U.S.A.
Contact:

Post by KY Dave » Thu Oct 13, 2005 12:05 pm

If you are wanting to use PopTray without SOUND, try this...

In PopTray on the OPTIONS TAB, DEFAULTS, DELETE the entry in the box for SOUND DEFAULT. Click the TEST BUTTON to make sure you have no sound.
SAVE OPTIONS, QUIT PopTray and RESTART for changes to take effect.

If you have set SOUND in any of your ACCOUNT TAB Setting, you will need to DELETE those also and then SAVE ACCOUNTS.
KY Dave

Family Blog
You can STOP SPAM using PopFile and PopTray.

User avatar
jskinner
Groupie
Posts: 55
Joined: Wed Mar 09, 2005 9:25 pm
Contact:

Post by jskinner » Fri Oct 14, 2005 9:03 pm

No I wanted to be able to decect the current sound setting so that my Speech plugin could honor it. Basially if someone selects suspend sound then the plugin should not make any sounds either. There need to be a way for plugins to detech this setting...

Locked

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest