Server has moved

Anything and Everything. Chat about stuff not related to PopTray.

Moderators: KY Dave, jojobear99, Rdsok

Post Reply
User avatar
Renier
Site Admin
Posts: 1957
Joined: Mon Oct 15, 2001 12:54 pm
Location: Cape Town, South-Africa
Contact:

Server has moved

Post by Renier » Thu Feb 13, 2003 2:35 pm

The guys that I'm hosting my site on has moved their server to a different ISP. In the process I'm lost some data since the last backup (don't ask), so the forum data and mailing list info for the last month or so is lost.

Hopefully things will be faster now, though.

User avatar
mpot
Fanatic
Posts: 83
Joined: Fri Feb 14, 2003 2:45 pm
Location: Western Australia
Contact:

Post by mpot » Fri Feb 14, 2003 2:53 pm

I was wondering why my account had disappeared....and when viewing the members list, I noticed no new accounts between 3 Jan and 13 Feb, so I guessed some data must have been lost somewhere ;-)

I can't seem to upload an avatar....it just shows up as a broken image.
(yes, it's smaller than 80x80, 29kb, and i've tried both in gif and jpg format....)

This occurs when attempting to "upload avatar from your machine", and when attempting to "upload avatar from a URL".

I've reverted to linking to an off-site avatar, as it's the only way I could get it displayed.

Cheers,
Martin.
Last edited by mpot on Fri Feb 14, 2003 3:05 pm, edited 1 time in total.

User avatar
Renier
Site Admin
Posts: 1957
Joined: Mon Oct 15, 2001 12:54 pm
Location: Cape Town, South-Africa
Contact:

Post by Renier » Fri Feb 14, 2003 3:02 pm

Yes, always remember, harddisks DO crash sometimes...

Post Reply

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests